Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров коментира равенството на тима - 1:1 с Левски в двубой от втория кръг на efbet Лига. Той наблегна върху това, че създадените положения не се реализират, както и отбеляза, че отборът му е допуснал елементарен гол.

"Получи се динамичен двубой, и двата тима имахме ситуации за гол, допускаме твърде елементарен гол, грешка в подреждането и допуснахме елементарен гол", коментира треньорът на Арда.

"Започнахме добре второто полувреме, когато инициативата беше наша, да допуснеш гол от странично хвърляне не е приятно, но можеше и да загубим в края. Създадохме ситуации, но не реализирахме, трябва да поработим върху това, за да може да побеждаваме", добави той.

"Когато в един отбор напуснат хора и дойдат други има и такива моменти, работим всяка седмица върху изчистването на детайлите. Когато голмайсторът го няма другите трябва да компенсират. Страхотна обстановка у дома, съжалявам, че не успяхме да зарадваме хората с победа, когато те са зад нас нещата са различни, призовавам ги да идват на стадиона. Широчината на състава става все по-голяма, което е хубаво, конкуренцията ражда качеството. Гледаме още състезатели, има време до края на трансферния период", заключи Киров.