Футболистът на Ботев Пловдив Никола Илиев беше избран за Играч на мача в градското дерби срещу Локомотив, завършило 2:2. Юношата на "канарчетата" вкара първия гол в срещата. 

"Беше труден мач. Така българският футбол върви нагоре с такива мачове. Благодарим на всички фенове, че дойдоха да ни подкрепят днес", започна Илиев. 

"Направихме много силно първо полувреме. Надиграхме отбора на Локомотив. Дори през второто да сме отстъпили, което не знам защо стана мисля, че пак надиграхме през целия двубой Локомотив и заслужавахме повече победата", добави той. 

"Чувствам се много добре. Много съм щастлив, че получавам шанса да играя. Щастлив съм, че вкарах, но чувствата са много смесени днес."

"Всеки един заслужава. Има много конкуренция и има само добри футболисти, което само те кара да израстваш и да вървиш нагоре." 

"Треньорът ни мотивира за следващия двубой. Много ясно, че никой не е щастлив, когато надиграеш градския съперник и не успееш да вземеш трите точки." 

"Имаме вярата в себе си. Имаме голяма вяра в нас. Вярваме и мисля, че ще успеем да отстраним Панатинайкос", завърши Илиев. 

подкрепя българския спорт