Вратарят на Левски Николай Михайлов благодари на клуба и феновете за емоционалния момент и страхотните мигове със „синята“ фланелка.

Стражът беше изпратен емоционално в последния му мач на „Герена“. Той обяви, че слага край на кариерата си. В 13-ата минута на мача с Лудогорец от 35 кръг на първенството той беше заменен, за да може да получи заслужени аплодисменти и шпалир.

“Честно да кажа, само съм си мечтал, защото от този клуб тръгнах, беше важно за мен в този клуб и да завърша кариерата си. Казвам им до довиждане, не сбогом. Искам всички да обичат клуба, както го правят. Без тяхната подкрепа Левски нямаше да ще го има днес“, сподели Ники Михайлов пред DIEMA SPORT.

Емоционално сбогуване на Ники Михайлов с Левски

„Наистина преминахме през много трудности, хванах доста тежък период за клуба. Радвам се, че съм успял с колкото мога да помогна, да бъдем това, което сме днес. Трябва да се реваншираме следващия сезон за по-добри резултати за тези фенове. Пак казвам, искам да ви благодаря за подкрепата, както към мен, така и към Левски. Обичам ги и ще ми липсват“, каза още вратарят.

Запитан за бъдещето му, той отговори:

„Ще видим малко ще почина, ще обърна внимание на моето семейство. Имам няколко опции, ще го преценим.“