Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори след поражението от Славия с 0:2 на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от 15-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на новака призна, че не е доволен от видяното на терена и заяви, че иска възможно най-бързо този мач да бъда забравен.

„Мисля, че не беше много добър мач както за нас, така и за Славия. Трябва бързо да забравим този мач. И двата гола, които получихме бяха от статични положения – корнер и дузпа. Това е футболът, понякога правим грешки. Трябва да забравим този мач и да продължим напред“, заяви Миланович.

„Ние не бяхме достатъчно добри в офанзивен план. Знам, че това ни е проблем в последните мачове, но имахме добри възможности. Ще продължим напред и трябва да забравим днешния мач. Мислим само за мачовете със Спартак Варна за Купата и двубоя с Лудогорец“, каза още той.

„Нямаме какво да губим в следващите си два мача нито срещу Спартак, нито срещу Лудогорец. Излизаме за победа и в двата мача. Трябва дадем 120% от нашите възможности, за да измъкнем нещо в Разград“, завърши Миланович.