Централният нападател на Левски - Мустафа Сангаре, е получил контузия по време на гостуването срещу Лудогорец (1:0). Въпреки травмата, която се случи още през първото полувреме, той остана на терена 76 минути, преди да бъде заменен от бразилеца Евертон Бала. За Сангаре това беше първи мач като титуляр, след като в предишните срещи неизменно влизаше от резервната скамейка и успя да отбележи 3 гола в първите 4 кръга.

Следващият двубой на Левски е в петък, 23 август, когато отборът ще приеме Хебър на стадион „Георги Аспарухов“ от 21:15 часа. Лекарският щаб на сините ще направи всичко възможно, за да може Сангаре да бъде на разположение на треньора Станислав Генчев за предстоящия мач.

Снимки: Startphoto.bg
100 снимки

Днес тимът започва подготовка, като се очаква бразилското крило Фабио Лима също да бъде готов за игра, след като пропусна началото на сезона поради контузия.

Междувременно, Левски търси начин да преотстъпи халфа Патрик Мислович до края на трансферния прозорец, след като той не беше включен в групата за мача с Лудогорец – ясен знак, че треньорът Генчев не разчита на него в дългосрочен план.

подкрепя българския спорт