Нападателят на ЦСКА - Джером Синклер, сподели как се чувства в "червения" клуб и направи някои интересни сравнения. 

"Преди да дойда, бях чувал, че ЦСКА е най-известният отбор в България. Познавах двама-трима футболисти, които са били тук преди това. Не беше трудно да избера ЦСКА. Всичко стана много бързо, в последния ден на трансферния прозорец", призна Синклер пред ТВ+.

"Няма да забравя феновете на Ливърпул. Борихме се за титлата, но останахме втори. Те бяха неотлъчно до нас - и преди, и по време и след мачовете. Палеха факли, пееха. В България видях, че феновете на ЦСКА правят същото. Запалянковците на тима са толкова звучни, нямам търпение пак да се върнат по трибуните."

"Приятно е да виждаш познато лице като Пардю всеки ден. Но не е само той, всеки в клуба ме кара да се чувствам добре дошъл", заяви футболистът. 

"Сравнявали са ме със Стърлинг, но когато бе на моите години. След това той много ме изпревари. Стърлинг е ниско, но много бързо и технично крило", допълни Синклер.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.