Нападателят на ЦСКА Тони Уот разкри любопитен прякор, с който се обръща към десния бек на тима Иван Турицов. Шотландецът нарича бранителя "Туриста", като същевременно разкритикува музикалните предпочитания на българина. Интервюто е дадено пред "Блиц Спорт" и е цитирано от "Тема Спорт". 

"Местната музика е ужасна. Туриста всеки път ми пуска. Той обича чалгата. Отказвам да бъда в една кола с него. Също така се отказвам да го наричам Турицов, той Туриста", започна разказа си Уот.

"Шегата настрана, не се обиждайте, просто не ми допада чалгата, защото обичам кънтри музика, в която има много думи". 

"Опитах местната кухня и ми харесва. Най-много обичам баница, мусака и мекици. Наистина ми харесва тук. Това е нова среда, но почти всички говорят английски. Знаех за ЦСКА, преди да дойда. В отбора са играли Мартин и Стилян Петрови, Бербатов и Стоичков". 

"Аз самият съм бил част от отбори с трима българи - Алекс Петков и Николай Тодоров в Хартс, както и Димитър Митов в Чарлтън". 

"Ходя с португалците за храна, с Кери деля една стая, Туриста и Антов са много добри с мен в България, защото още се чувствам нов. Тук е ново и това, че имаме отбор, който контролира мачовете, а опонентите се защитават. В Шотландия пък аз бях в тимовете, които се защитават", завърши Уот.