Анатоли Нанков бе в щаба на Стойчо Младенов през миналия сезон преди раздялата им с клуба през април. Като футболист звездата му изгрява в Славия, откъдето е привлечен на „Армията“. Според него в сегашния отбор на ЦСКА вече има изграден гръбнак благодарение на Саша Илич. Затова той пронозира победа за "червените" тази вечер. 
 
"Очаквам ЦСКА да спечели, макар че мачовете със Славия винаги са били трудни. Миналата година програмата ни беше по-натоварена, защото играехме в групите на Лигата на конференциите и беше по-сгъстен цикълът. Сега отпадането от Базел се явява „плюс“ за първенството и ще имат време да възстановяват футболистите, които да бъдат в най-добра форма в шампионата.
 
Славия е силен отбор с добри футболисти, но ЦСКА е по-опитният и по-класен състав. Няма да е лесен мач, но „червените“ понатрупаха победи и самочувствие в първенството. Плюс е и че мачът е на „Армията“, смята Нанков.
 
Той коментира и раздялата на Славия с Ради Кирилов и Йон Бакеро.
 
"Няма как тяхното напускане да не окаже влияние върху играта на Славия, но пък това е политика на клуба. "Белите" не спират играчи, които могат да се реализират на по-добро ниво", добави Нанков.