Бившият капитан и треньор в ЦСКА - Анатоли Нанков, сподели пред "Мач Телеграф" мнението си за сезона, който "червените" изиграха. Столочният гранд завърши шампионата на второ място – с точка по-малко от първенеца Лудогорец.

"ЦСКА изигра едно добро първенство. Отборът беше до последно в битката за титлата. От много дълго време това не се беше случвало. През 2012 година за последно се случи да има интрига буквално до последната среща и ЦСКА да е в играта за титлата. Тогава загубихме от Лудогорец. Получи се едно интересно първенство.

С няколко добри попълнения ЦСКА ще вдигне класата си. Няма смисъл да се вземат много футболисти. Според мен трима или най-много четирима ще бъдат напълно достатъчни. Особено, ако са по-класни от тези, които са в момента. Така догодина отново ще бъдем в борбата за титлата. Наблюдавал съм ЦСКА и мисля, че трябва да бъде привлечен централен нападател. Освен Назон, трябва да има още конкуренция на този пост. Гарсес и Морено не са типичните централни нападатели и трябва да се търси още конкуренция.

За мен трябва да се остави Саша Илич да работи. За да се види плодът от неговата работа, трябва да минат поне две години. Трябва време, за да се изгради стил и да се създаде добър отбор. Мисля, че Илич си върши добре работата".