Новото попълнение на Лудогорец - Квадво Дуа, дебютира за "орлите" при снощната победа с 5:0 над Етър. Нападателят не успя да се разпише, но въпреки това загатна за своя голям потенцал.

Той се отличи с две асистенции, едно триково изпълнение, което можеше да се превърне в доста ефектен гол и още няколко добри изяви, които грабнаха феновете на Лудогорец. 

Какво направи най-силно впечатление? Освен че е здрав физически и е доказал, че умее да вкарва голове, Дуа се движи правилно по терена и умее добре да комбинира със своите съотборници и да им отваря пространства.

Очевидно нападателят бързо е спечелил доверието на треньора Ивайло Петев и съотборниците си, тъй като направи впечатление, че още при дебюта си започна да изпълнява пряк свободни удари.

Дуа застана зад топката и при отсъдената дузпа в полза на Лудогорец, но за негово съжаление не успя да ознаменува официалния си дебют с попадение.

Определено Дуа притежава отлични качества и ако успее да ръзгърне пълния си потенциал, Лудогорец ще може да бъде спокоен, че в негово лице е намерил заместник на Игор Тиаго.

Вижте във видеото най-доброто от Дуа в мача срещу Етър.