Тази седмица на „Герена“ най-после трябва да получат частични заплати, като приоритет ще са треньорите в школата и администрацията. Очакват се първи финансови постъпления по новия спонсорски договор, който е със 7-цифрено измерение в рамките на 12 месеца, считано от 1 декември.

Междувременно, Левски се изправя срещу Берое в отложен мач от 14-ия кръг на родната efbet Лига, а треньорът на "сините" - Славиша Стоянович, обмисля дали да не върне старата схема на игра. Това ще бъде трети мач под ръководството на новия наставник, който смята да подходи с постройка, различна от тази на съперника. 

Антон Узунов
38 снимки

Берое играе със схемата на "сините" с трима централни бранители от доста време насам, но при тима на Херо всичко е много добре отработено и с изчистени детайли.

В двата си мача до момента треньорът на "сините" по-скоро импровизира с трима в линия в отбрана, но сега една от идеите му за гостуването в сряда е да играе с 4-1-4-1. Стоянович обмисля да пусне в стартовия състав Паулиньо. 

Твърде вероятно е в стартовата единайсеторка да попадне и Орлин Старокин. Това обаче ще се реши в деня на мача, когато медицинският щаб на сините прецени какво е състоянието на Патрик-Габриел Галчев. Младокът пострада в мача с Арда при съприкосновение с бившия играч на сините Димо Розев, а след това бе ударен в главата с топка. След двубоя Галчев бе откаран в болница, където му бяха направени три шева на главата. Сигурен титуляр в нападение е Найджьл Робърта.