Нападателят на Етър Преслав Боруков спечели приза за Играч на 14-ия кръг в efbet Лига. Атакуващият футболист бе в компанията на треньора на „болярите“ Александър Томаш. Голмайсторът на "виолетовите" заяви, че е имал разговори с бившия треньор на Левски Георги Тодоров.

Антон Узунов
10 снимки

"Най-важното бе, че спечелихме. Радостен съм, че съм Играч на 14-и кръг, както и за наградата ми за Гол на кръга“, зави Боруков.

„Централен нападател съм и за момента успявам да вкарвам голове, но няма да се справя без отбора. В последните мачове запазихме мрежата си суха, което говори за добре свършена работа от вратаря и защитниците. Аз съм смел човек и не се страхувам от предизвикателствата. Много хора се шокираха, след като заиграх в Етър, защото преди това отказах много оферти от чужбина и България“, добави още той.

„Тръгнах си от Шефилд Уендзди заради един човек в клуба – Гари Монк. Исках да си тръгна като свободен агент. Това беше услуга от тима. Имах оферта от отбор, но той остана без треньор по време на пандемията и не се стигна до преминаването ми там. Преди да отида в Етър имах разговор с Георги Тодоров, но нищо повече. Друго не мога да кажа“, заяви Боруков.

„Лично не получавам предложенията, а агентът ми. В момента съм концентриран в работата си в Етър, а ако има нещо след това ще седнем и говорим. Информациите идват от английска медия. Хората казват, че си поръчвам статиите, но това дойде от Острова, а в България ги цитираха“, добави още той.