Новото попълнение на Болоня Валентин Антов има амбицията да остане в клуба и след края на наема си. Неговото желание е да продължи развитието си там и да не се завръща в ЦСКА през юни. Това пише в днешния си брой местният вестник Il Resto del Carlino в обширен материал за 20-годишния бранител. Освен това авторът на материала твърди, че българинът е преотстъпен с клауза за откупуване, която ще стане задължителна, ако той запише поне по 30 минути в осем двубоя до края на сезона.  

“Синиша никога не подбира състава си от принуда, а винаги по убеждение, че този футболист заслужава - добавят от Il Resto del Carlino. - Взетата от ЦСКА звезда е в нужната кондиция, което е друг важен фактор. По време на тренировката вчера Антов беше изпробван в състава, който би трябвало да е титулярен. Ето, че след четири срещи на пейката пред него се открива шанс да разчупи леда. Имаше и знак от съдбата: преди седмица неговата приятелка Ивана се нанесе при него. Преди италианското приключение за Валентин двамата бяха първо в Париж, а после в Дубай. Вероятно днес те можеха да са в Лондон, ако Брекзит не беше сложил прът в колелото на трансфера на Антов в Премиър лийг (имаше слух за Арсенал). И вместо да е в Англия, Валентин е тук, а сега му предстои първият истински тест. Независимо дали Михайлович ще го използва срещу Каляри, за него март ще е натоварен месец. На 28-и в София ще гостува Италия в световна квалификация”, пише още изданието от град Болоня.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.