Наставникът на Левски – Станимир Сотилов, бе много критичен към футболистите си след равенството 1:1 със Септември София. Специалистът бе разочарован от играта на своите в защита и разкри, че на този етап двубоят с ПАОК ще е на „Герена“.

„Мисля, че младите играчи се представиха на добро ниво. Вижда се къде трябва да работим .По тяхна молба развалихме мача и беше 60 минути, не 90. Когато има проблеми трябва да се влиза в разбиране. През второто полувреме имахме изключителни проблеми.

Участието във фаза защита не бе на добро ниво. Трябва да продължим да работим. Защитниците допускаха много леко положения. Ако погледнем последните 7-8 мача от сезона и този сега, няма да видим нищо общо и тук идва треньорската работа. С една малка група направихме добри неща. Надявам се бързо да влезем в ритъм. Треньорите носим отговорност за концентрацията на играчите“.

„И тримата нови се стараят в тренировките. Трябва да повишат нивото си в защита. В атака имат по-добри изяви. Не съм казвал, че ще взимаме нов след Роналдо. Не искам да харчим излишни финанси. Можем да се ориентираме към млади играчи, които да развием към първия състав. Това ще бъде групата, но това не бива да успокоява някой и да живее в розови сънища. В това състояние от днес не можем да отстраним и втородивизионен гръцки отбор.

Трябва да работим много по-сериозно. В защитната фаза особено трябва да сме безупречни“.

„Не е проблемът в това, че нямаше няколко човека, а в допуснатите грешки. Всичко започва от защитата. На този етап ще играем на „Герена“, това е определила УЕФА“.