Треньорът на Левски Станимир Стоилов анализира обстойно представянето на своя отбор при загубата с 2:4 от Лудогорец на пресконференцията след мача. Той разкри, че не е взел Хосе Кордоба в групата за двубоя, защото ден преди мача бил уведомен, че правата на защитника са спрени от БФС.
 
"Стана хубава битка, истински трилър. За съжаление не можахме да спечелим дори точка, въпреки че играхме на ръба на нашите възможности в момента. 
Допуснахме много грешки, които класни и опитни играчи като тези в Лудогорец не прощават. Лично аз не очаквах, че можем да допуснем такива грешки.
 
Имаше голяма амбиция в нашия отбор, но индивидуалните грешки ни лишиха от победа и днес, и срещу ЦСКА преди седмица. Показваме някакво лице и ако изчистим индивидуалните грешки, ще имаме по-добри резултати.
 
За Хосе Кордоба нищо не мога да ви обясня. Съжалявам, че не беше в групата, но за причината трябва да питате БФС и нашата администрация. Вчера ми казаха, че са му спрени състезателните права и няма да може да играе. За мен също бе изненада. Все пак това е футболист, който взехме още преди месец", обясни Стоилов.