Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, отново не бе доволен от представянето на своя тим, въпреки победата с 3:1 над Пирин Благоевград. Специалистът смята, че двубоят е бил на средно ниво и посъветва колегите си от “орлетата” да накажат Антон Карачанаков за поведението му при гола във вратата на “сините”.

"Eдин среден двубой. На моменти имаше добри неща. Имахме проблеми при завършващия удар, динамиката беше значително по-слаба. Надявам се това нещо да го изкореним до първия мач. В атака все още правим пропуски”, започна Стоилов.

"Смятам, че постъпката на Карачанаков е недопустима за професионален футболист. Мисля, че Пирин трябва да го накажат. Това е постъпка, която не отива на футболния феърплей и етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава проверка. Ситуацията бе доста напрегната. Под никаква форма не оправдавам поведението на нашите привърженици. Футболът е игра за джентълмени, всеки трябва да си гледа своя отбор".

"Миланов го пуснахме да усети тръпката от футбола. Трябва да преодолее страха и неувереността след контузията. Той ще го направи и ще си върне увереността в играта. За всеки футболист е важно да вкарва голове. Бари трябва да подобри завършващия си удар и подаване. Левски трябва да е готов за старта. Днес не ми хареса динамиката и скоростта. Тук е въпрос на характер. Това са наши проблеми, надявам се да ги решим. Търсим промени в динамиката и футболната увереност".

“Мен ме интересува колектива. Футболистите трябва да са професионалисти и да отговарят на имиджа на Левски. Нашите футболисти показаха, че могат да се държат перфектно. Всички мачове преминаха при едно феър плей отношение към съперници, съдии", допълни наставникът.