Техническият директор на Лудогорец – Козмин Моци, говори пред камерата на DIEMA SPORT 3 за края на подготовката на „зелените“ и очакванията си за следващия шампионат. Бившият защитник сподели също така, че разликата между разградчани и Ференцварош, който ги победи с 3:0 не е толкова голяма, колкото показва резултатът от вчерашната проверка.

“Имаме идеи, но имаше и лоши неща.Лошото е резултата вчера срещу Ференцварош. Краят на подготовката е, играчите са изморени. Щастлив съм, че те са здрави. Надявам се да нямаме проблеми до първия мач“.

„Разбира се, че след всяка загуба трябва да си гледаш грешките. Дано всеки си ги е разбрал. В Лудогорец нямаш право на такива грешки. Да, беше контрола, те бяха изморени, нормално е – край на подготовката. Поучихме се от тази грешка и продължаваме напред и нагоре“.

Антон Узунов
24 снимки

„Резултатът не показва реалната разлика. Липсваха ни доста от основните футболисти, някои закъсняват с подготовката заради националните си отбори. Разликата не е тази от вчера“.

„Аз вярвам, че може да елиминираме черногорците. Но те са тежък съперник с агресивен стил. Ще се борят 180 минути за шанса си. Видяхме миналата година, че отборът на Левски е много силен. Тази година основните съперници ще са Левски и ЦСКА, а да не забравяме Ботев Пловдив, който е с добри футболисти и играе добър футбол. Локомотив Пловдив също, ще е по-тежко тази година, определено“.

„Надявам се момчетата да оставят всичко зад гърба си, тези проблеми не зависеха от нас. Тежко е да загубиш 1 почивен ден, но се надявам днес да не им се отрази. Прибирането ще е утре вечерта просто, а не днес“, завърши Моци.