Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, призна, че тимът му е изиграл слаб мач при равенството 2:2 с Арда. Младенов призна, че има голямо напрежение във футболистите на неговия отбор, особено след като се говори за титла, но призна, че вижда неща, които хората не виждат. Младенов също така призна, че няма кой да му влияе на решенията и не се вълнува, че хората смятат дадени футболисти за "страхотни", а той не разчита на тях в хода на мачовете на "червените".

"Успяхме да стигнем точката, добре реагирахме. Но ние не бяхме дошли за точката, а за трите. Колкото повече говорим за титла, толкова по-голямо напрежение има у футболистите. Те трябва да свикнат с това нещо. Ако това напрежение идва в повече, трябва добре да анализираме", започна Младенов.

"Елементарни ситуации - брак, брак, брак. Има напрежение, а не би трябвало да има такова. Трябва да сме уверени и да показваме качество. Почти нищо не се получи от това, което планувахме. Много брак при последното докосване, то е проблемът в този момент. Имаме възможност първите минути да отбележим гол. Нервността идва от напрежението, което ни идва в повече. Така можем да преценим до края на годината кой издържа и кой не".

"Много ни липсват креативните халфове. Хора, които знаят как да успокоят играта и да дадат последния пас. Преливането днес ни липсваше. Хамза се стара, но беше неефективен. Затова страдат и крилата поради липса на играч, който може да пречупи. Без креативен халф сме лесно разгадаеми. В този мач имаше много "ако". Ако се беше задържала топката, ако... Прибързвахме и всичко това нещо би трябвало да е по-различно. Ако бяхме по-уверени, задължително щяхме да спечелим. Ще направим всичко възможно от психологическа гледна точка да въздействаме на увереността на състезателите и всеки да стигне лимита на своите възможности. До каква степен този лимит е възможен, през паузата ще преценим какво да правим с играчите. С отбори като Арда почти не бяхме убедителни. В един период от 15-20 минути да упражним натиск - това не се получи. Това оказва влияние на ефективността в играта при нашите футболисти. От първия ден говоря едно и също, но явно някой хора не искат да ме чуят. Този отбор има основа, върху която да надграждаме - сега зимата, после лятото и да бъдем това, което искаме да бъдем. Да се настаним срещу Арда, да държим топката и да ги натиснем. Няма комбинативност, липсва човек с топката и неща, които сме коментирали. Апелирам за пълна мобилизация за следващия мач и да скъсим дистанцията с тях, а после пролетта ще му мислим. Аз говоря това, което виждам и чувствам. Не може да ми повлияят, че този е страхотен, а аз не го слагам", завърши Стойчо Младенов.