Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, коментира трудния успех с 1:0 над Пирин, но специалистът реши да насочи фокуса към ситуацията от края на първата част. 

"Трудна си я направихме. Имахме шанс да покачим, но не бяхме достатъчно убедителни пред гола. Второто полувреме свалихме доста от нивото, което трябваше да поддъоржаме."

"Крайно разочарован съм от Манолев. Не трябва да се преминава границата, защото отиваме в зоната на забранените неща, а той точно това направи. Говоря за расизъм. Тук нямаме маймуни на терена, нито нещо по-различно от белите хора. Това е доста осъдително и неприятно за коментиране. Споменавам го, защото чух и видях какво стана. Нужно ли е да става? Това е една игра и спортсменството трябва да бъде на първо място."

"Всеки отбор иска да побеждава, но не мога да кажа, че ми е приятно да чувам подобни неща по адрес на наш футболист. Това е непристойно поведение, липса на култура и възпитание!"

"Трябваше ни втори гол, защото излишно изнервихме ситуацията. Най-щастлив съм от представянето на Християн и Асен. Имаше отлично взаимодействие между Асен и Йомов, това допринесе за победата. Работим в това отношение, с времето всичко ще си дойде на мястото", допълни Младенов.

"Не е хубаво да се отлагат мачове, но предвид ситуацията, това бе идеално за нас", сподели още наставникът.