Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата с 4:0 над Ботев Враца. Той заяви, че е доволен от представянето на своя отбор, като добави, че през последните седмици се гледа само негативното в отбора.

„Винаги има какво да подобряваме, но след тази победа няма какво да кажем, освен „Браво”. Играхме директен футбол. Победата си е победа. Радваме се. Притивниците ни пречат. Когато първото полувреме е равностойно, през второто полувреме някои ги напускат силите, а ние вдигаме оборотите.

"През последните седмици се обръща внимание на негативното. Чудят се как да ни ухапят. Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме шампиони. Амбициите ни са едни и същи. Направихме фалстарт, но това не значи, че трябва да сме съсипани. Имаме конкуренция отпред. Искам ми се по-голяма да бъде, но се ограничихме заради това, което трябва да се плаща. Иска ми се да имаме повече креативни хора в средата на терена. Днес поради липсва на такъв предприехме по-различна тактика. Знам, че Ботев Враца не е критерият, за да се тестваме”, каза Младенов.

„Излязохме с тази схема на игра заради липсата на Кери. Не успяхме да отработим само 4-4-2 заради липсата на Кайседо. Всичко друго успяхме да засегнем. Ако ние имаме равностойни хора в нападение, нека не говорим едно и също. Това, което ни липсва, ще го набавим през лятото. В нападение имаме нужното ниво, което се изисква. Иска ми се да имаме повече креативност, поради липсва на хора, предприемам този директен стил”.

„Излязохме от това състояние. В първия мач закъсняхме с реакцията си. Успяхме да вземем мача със Славия, защото там се проведе битка. Бяхме ощетени. Нарушението на Матай, когато беше завъртян, не се показа. Защо шест камери има тук, трябва да са 12”.

„Очаквам победа срещу Локомотив. По-добро поведение. Имаме хората, които да го направят това нещо. Във всички нива – купа, шампионат се раздаваме. Няма подценяване. Всичко ще бъде на това ниво, на което искам да бъде”, каза Младенов.