Треньорът на Пирин Благоевград Радослав Митревски даде мнението си за загубата с 1:2 от Берое. Той сподели, че отборът му е допуснал и двата гола в неподходящ момент. 

„Мисля, че момчетата се раздадоха. Направихме добро първо полувреме, но този късен гол ни повлия. На полувремето се опитахме да ги концентрираме максимално бързо. Следващият гол също дойде в най-неподходящия момент. Допуснахме и двата гола в неподходящ момент. След това ни беше много трудно. Като цяло мисля, че се раздадоха, и това е най-лошото, защото дадоха всичко от себе си, а резултатът е негативен“, заяви Митревски минути след края на мача в Благоевград.

Той отрече да има напрежение в съблекалнята: „Засега няма никакви проблеми в съблекалнята. Футболистите си тренират, раздават се, видяхте и на мача. Ще се опитаме да ги възстановим по най-добрия начин и да сме готови за следващия мач“.

„Отдавам го на получените голове, на стрес, на максималното изразходване през първото полувреме. Трябваше да си използваме ситуациите и да затворим мача“, завърши Митревски по повод играта на Пирин през двете полувремена.