Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде яснота относно бъдещето си в клуба. Сръбският специалист коментира и появилите се информации, че Стамен Белчев ще поеме "армейците" от новия сезон.

"Трудно ми е да дам отговор на този въпрос. Причината е, че не съм аз човекът, който решава дали ще остана, или ще бъдa сменен. Моята задача е да подготвям отбора, а тази на ръководството - да прецени дали аз съм техният човек. Дали съм нужен на този отбор, или не съм нужен. Имам ли резултати, или нямам", каза Крушчич пред Канал 3.

"С ръководството не съм имал разговори по този въпрос, говорим си нормално. Има много медии, които търсят интриги. За тях само е важно кой какво е казал, на кого е казал. Около ЦСКА постоянно се създават интриги. Дали е нарочно? Мога да кажа, че има и такива случаи, за да се навреди на хора, които сега са в отбора", заяви сърбинът.

За Купата на България, Крушчич оцени шансовете на ЦСКА като равностойни на останалите:

"Шансът е еднакъв за всички. Купата е специфичен турнир. Всеки иска да победи и това е основната цел. В първенството може да прилагаш тактика (б.а дали да играеш за равен), докато за Купата всички играят за победа. Ще бъде трудно, но имаме шанс. Мисля, че сме добър отбор и виждам в разговорите с футболистите, че искат да постигнат добър резултат резултат", каза Крушчич.

По темата за рестарта на първенството - сръбският треньор разкри, че ЦСКА е бил сред отборите, които са искали да се играят максимално мачове.

"Искахме да се играят повече мачове и всичко да се реши на терена. Но това е решила федерацията. Лошо за мен беше, че някои отбори искаха да се играят само двата двубоя от редовния сезон. За мен това нямаше никакъв смисъл. Така решиха и важно е да се играе футбола. Най-важното е да спечелим повече срещи. Ще бъде трудно да догоним Лудогорец, но във футбола нищо не знаеш. Не съм аз човека, който ще се предаде. Ще играем мач за мач и ще видим накрая къде ще сме", завърши треньорът на "червените".