Милош Крушчич ще направи дебют като треньор на ЦСКА срещу Локомотив Пд.  Сърбинът говори пред „Домът на футбола” по DIEMA SPORT за новото предизвикателство, Люпко Петрович и целите, които си е поставил.
 
През лятото Крушчич бе привлечен в спортно-техническия щаб на ЦСКА като анализатор, но много бързо показа, че иска по-централна роля в треньорското ръководство. Често даваше указания от тъчлинията вместо Люпко Петрович и затова за мнозина не бе изненада решението на Гриша Ганчев да му повери диригентската палка след оставката на сръбския специалист. 
 
"Получих шанс след напускането на Люпко и ще дам всичко от себе си да успеем. Гриша Ганчев ми се довери, усещам подкрепа от всички в клуба. Моите планове са да остана минимум 5 години в ЦСКА. Естествено, това зависи и от резултатите, но аз съм оптимист", коментира Крушчич.
 
Според сръбския специалист проблеми в ЦСКА няма и бъдещите резултати ще го докажат. Условията тук са великолепни, нищо не ме притеснява. Преди 5-6 г. съм работил в България, бях помощник на Люпко в Литекс. Адаптирах се бързо, манталитетът ви е сходен с нашия", добави новият треньор на "червените".
 
Той си е поставил амбициозната задача да изгради разпознаваем стил, както и отборът да играе добър и успешен футбол. 
 
"От Люпко съм научил много, но всеки треньор има свои идеи. Схемата на игра зависи от играчите, тя може да се променя в зависимост от съперника. Разчитам на всички футболисти в отбора. Целта пред нас си остава шампионската титла независимо от изоставането в точките", коментира Крушчич.
 
Той очаква труден двубой с Локомотив Пловдив, но се надява ЦСКА да спечели.
 
"Съперникът ни спечели доста мачове, освен това играе много добре. Има уважение, но не и притеснение", завърши Крушчич.