Треньорът на Левски Живко Миланов говори след края на контролната среща срещу Локомотив София, спечелена с категоричното 4:0 от „сините“.

Наставникът на столичани сподели, че очаква нови попълнения в отбора в близко време.

Антон Узунов
29 снимки

„На този етап не ме интересува какъв е резултатът, а начинът на игра. С всеки един мач момчетата играят по-добре и трябва да го задържат това ниво. Те са млади момчетата и е важно за тях да побеждават, трябва да се научат и на тренировка да побеждават. За мен е важен начинът на игра, както казах. Затова си футболист с професионален договор, за да играеш където те сложат“, заяви Миланов след двубоя.

„За момента играят момчетата на непривични постове, справят се доста добре. Надявам се да видим нови в следващите мачове, не можем да се залъгваме, че тези момчета ще издържат, имаме 13 основни футболисти, ще ни трябват нови играчи, контузиите може да обърне съвсем нещата“, продължи наставникът на „сините“.

„Преди седмицата не знаехме какво ще е бъдещето на Левски. Имаме уверението, че ще е по-спокойно, все още не сме усетили това спокойствие, надявам се момчетата да го усетят, разбирате какво визирам. За момента защитата ни е много важно, имаме един основен централен защитник за момента“, каза още Миланов.