Треньорът на Левски Живко Миланов остана удовлетворен от успеха на тима с 1:0 срещу Ботев Пловдив в двубой от втория плейофен кръг в efbet Лига. Миланов потвърди, че играчите са изпълнили желанието му за по-сериозни владение на топката. 

84 снимки

„Труден мач беше. Ботев създаде доста положения, но имахме доста контрол над топката, което беше част от указанията ми. От това съм доволен“, започна той.

„Играем с млади момчета. Ако видите последните три мача, то се изправихме срещу трите най-добри отбора в първенството и напрежението ни дойде в повече. На младият футболист му трябва време и опит. Надявам се, че с течение на времето те ще придобият опита, защото им се е отдал добър шанс“.

„Много от момчетата са израснали в школата на Левски. За тях не е толкова важно да печелят пари засега, те ще го правят след време. Докато имаме шанс ще се борим за 7-то място, но е важно да играем офанзивен футбол и да не се плашим от нищо. Няма голяма разлика от големите отбори. Излизаме за успех на „Герена“ срещу Черно море“, завърши Миланов.