Защитникът на ЦСКА Мено Кох обяви след срещата с Крумовград, че противникът не е никак лесен за побеждаване, защото е пресирал неговия отбор в 90% от времето. Също така нидерландецът добави, че "червените" са заслужавали титлата през миналия сезон, но дребните детайли са им попречили да я спечелят и сега са още по-амбицирани за триумф.

"Това не е лесен отбор за побеждаване. Видяхте, че са доста добре физически, пресираха ни в 90% от времето. Резултатът им даваше някакъв шанс. Не беше лесен мач. Искахме да играем и по начина по-който на феновете им се иска, но пък се нуждаехме да си гарантираме трите точки. Има много нови момчета и трябва да се адаптират бързо към играта и нас. Мисля, че имахме добра подготовка, физически сме добре, но и почивката бе кратка. Повечето от момчетата са в добра кондиция. Днес не беше най-добрия мач, но спечелихме, имаме увереност и ни предстои двубой в Европа", каза Кох след минималната победа с 1:0.

"Разбира се, че беше неприятно, но не съм човек, който се вглъбява в миналото. Заслужавахме титлата през миналия сезон, но не се получи. Понякога важни са малките неща, някоя друга пропусната точка, но имам увереност, че можем да станем шампиони.

Имаме доста нови попълнения със сериозни качества. Малко е времето, не искам да избързвам. Да поиграем заедно пък ще видим какво ще стане. Кордоба все още няма игрова практика, но се представи доста добре. След миналия сезон сме още по-настроени за титлата", завърши бранителят.

Мачовете в Европа са важни за всички. На тези двубои се обръща много по-сериозно внимание. А и в крайна сметка представянето ни в Европа е важно и за българския футбол.