Героят за ЦСКА Юргей Матай беше избран за играч на мача от читателите на Gong.bg при победата с 1:0 над Лудогорец. Нидерландският бранител заяви, че отборът днес е показал, че има класата да бъде шампион.

„Напълно заслужена победа, бяхме по-добрият отбор. Те също са много качествени, Бусато трябваше да се намесва. Заслужено победихме", започна бранителят.

„Мисля, че направихме най-доброто, за да отбележим. Ние бяхме по-добрият отбор. Няма как да останеш доволен, когато имаш шансове и не се разписваш”.

„Мисля, че миналата седмица имахме много добър шанс да скъсим дистанцията до три точки. Ние не показахме най-доброто в Кърджали. Прецакахме нещата. Важното е, че показахме, че не сме нервни и бихме. Чувстваме се много добре”, добави капитанът на ЦСКА.

„Не знам какво да кажа за головете. Третият гол срещу Виктория беше страхотно изживяване. Отбелязах и днес, и срещу ЦСКА 1948. Важно е, че побеждаваме. Отбор като ЦСКА най-малкото трябва да се бори за титлата. Трябва да покажем амбиция, че искаме да сме шампиони. Днес показахме, че имаме нужната класа да го направим”, каза още Матай.