Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за равенството на „червените“ с Арда на „Българска армия“. Той поздрави Александър Тунчев за работата му начело на тима от Кърджали.

„Важно е да печелиш. Можеше и да загубим срещата. Арда изпуснаха два чисти гола. Чисти положения на „Армията“. Кой пак ни попречи?? Съдията ли?! Никой не ни пречеше да победим. Това беше много важен мач, а най-добре се представи публиката. Бяхме направили добри мачове и взехме победи в тях, но срещу Кърджали не се получиха нещата. Нямаше идея как да се стигне до попадение. Много неща липсваха в тази среща. Арда играха прекрасно. Под ръководството на Александър Тунчев се вижда, че отборът върви в правилната посока. Силно се надявам да успеем да победим във Велико Търново и вярвам, че това ще се случи. Ако и там не победим, нещата няма да са добре“, заяви той.

start-photo.bg
66 снимки

Легендата на ЦСКА не подмина и темата със стадиона на „червените“. Както стана ясно, в понеделник, след постъпилата поредна жалба на Николай Веселинов бивш зам.-районен кмет на „Красно село“, началото на реконструкцията на „Българска армия“ бе спряно.

„Случващото се със стадион „Българска армия“ е поредната простотия в държавата. Някакъв си човек спира развитието на процеса. Мисля, че някой стои зад този човек. Той не е такъв глупак, за да се обърне срещу цяла „червена“ България. Не знам защо пуска жалби срещу клуба. Не му разбирам мотивите на това лице. Трябва да мразиш много ЦСКА, за да правиш тези неща. Не е приятно всичко това. Това нещо интелигентен човек не би го направил никога. ЦСКА има всички разрешителни. Стадионът ще се построи рано или късно. Няма никакъв проблем според мен. Проектът е много хубав“, заяви Майкъла.