Наставникът на Етър Велико Търново - Емануел Луканов, коментира представянето на неговия отбор след победата с 2:1 над Берое в контролната среща между двата отбора.

„Имам доста забележки най-вероятно. Искаме да изгледаме мача и да си затвърдя това, което видях по време на двубоя. Почнахме леко плахо с много непринудени грешки. После точно, когато взехме инициативата, получихме нелеп гол. Нелеп, защото се получи центриране може би от 20-25 метра, а не покрихме вътре човек. Това е наша слабост, която най-вероятно ще подобрим“, започна Луканов.

Startphoto.bg
29 снимки

„Второто полувреме излязохме малко по-агресивни. Успяхме да се върнем в мача да изравним, после го и спечелихме, но това не е най-важното. Говорих с момчетата, нямаме контузени, което за мен е най-важното на този етап от подготовката. Имат затруднения както ние така и противниците. За мен много добра и ползотворна контрола. Аз казвам винаги контролите са трансформация на това, което сме направили до момента. Мисля, че както с Левски, така и днес се получи много добре“.

„Изводи - мисля, че ние трябва и сме длъжни да подобрим контрола на топката, да подобрим начина, по който се защитаваме и начина, по който нападаме. Горе-долу всички компоненти на този етап трябва да бъдат подобрени. От там нататък футболът е мнение. Днес почва една 11-орка с Ловеч играем последен мач, там ще почнат други хора. След това ще преценим за първия мач, кои са най-подготвени“.

LAP.bg
17 снимки

„Мисля, че още на един, два поста трябва да се подсилим. Чакаме човек, който най-вероятно утре ще дойде. Търсим още един - вътрешен халф. Някои са по-назад други в по-добро кондиционно състояние. Това са опитни хора. Мисля, че с опита и качествата си ще допринесат за отбора. Само вътрешният халф - Антъни, който беше на проби, мисля, че му е още рано да играе в елита“, каза Луканов.