Крумовград посреща Лудогорец в първия кръг от efbet Лига. Двубоят стартира в 21:00 часа и ще бъде излъчван в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще проследим най-интересното от срещата.


Новакът в efbet Лига Крумовград осъществи сериозно от към количество селекция. Над 15 футболисти се присъединиха към тима, воден от Неманя Миланович, като сред тях личат имената на Серкан Юсеин, Алекс Колев, Янко Георгиев, Александър Георгиев и други. Напускащите бяха дори повече. 

Лудогорец вече изигра първият си официален мач и това бе загубата от Балкани с 0:2 в първия квалификационен рунд от Шампионска лига. Поражението за "орлите" със сигурност бе изненадващо и Ивайло Петев ще направи всичко възможно разградчани бързо да се отърсат от него и да се представят далеч по-убедително в първия си мач от българския шампионат. 

В Лудогорец към този момент трансферите са скромни. Шампионът се раздели с нападателя си Игори Тиаго, както и Илкер Будинов. Към този момент "орлите" са направили само два входящи трансфера, като това са защитниците Марсел Хайстер и Хавиер Идалго - Сон.

Лудогорец постигна три от три победи в контролите си през лятната подготовка на тима. Разградчани надвиха Локомотив Пловдив (3:0), Марек (1:0) и Университатя Крайова (2:0). В тях Матиас Тисера отбеляза четири попадения, но той има трудната задача поне временно да замени Игор Тиаго. Лудогорец продължава търсенето на нови попълнения, но междувременно има какво да доказва срещу Крумовград.

Главен съдия на срещата ще бъде Никола Попов.