Ръководството на Лудогорец ще отвори още един сектор за фенове на Левски за предстоящия мач от 5-ия кръг на първенството на „Хювефарма Арена“. Причина за решението е огромният интерес към срещата и „взаимното уважение между ръководствата на двата клуба“. Това става ясно от официално съобщение на Левски към феновете.

Билетите, които бяха пуснати за онлайн продажба бяха изчерпани много бързо. Затова и се стигна до споразумение между двата клуба.

Пропуските ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за „сините“ привърженици на стадион „Хювефарма Арена“ четири часа преди началото на двубоя. Цената е 15 лева.

Мачът е на 17 август, събота, от 21:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Двубоят ще се излъчва по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще следим за вас всичко най-важно преди, по време и след мача.

Сутринта, още преди да отвори фен магазинът на Левски, пред него имаше оформена опашка от привърженици за билети.

Ето и цялото съобщение на Левски:

Левскари,

[❌] Билетите за гостуването на „Лудогорец“ от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба са изчерпани.

[📢] Поради големия зрителски интерес към срещата и взаимното уважение между ръководствата на двата клуба, ПФК „Лудогорец“ ще отвори за „сините“ привърженици сектор А на стадион „Хювефарма Арена“.

[👉] Пропуските ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за „сините“ привърженици на стадион „Хювефарма Арена“ четири часа преди началото на двубоя. Цената на пропуските е 15 лева.

[❗] По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни влизането през входовете на стадиона в Разград.

[🙏] ПФК „Левски“ призовава всички свои привърженици, които ще подкрепят любимия отбор в Разград да покажат отново европейско поведение по време на срещата с „Лудогорец“.

[🏟️] Мачът е на 17 август, събота от 21:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

подкрепя българския спорт