Във Франция се появи информация, че Лудогорец проявява сериозен интерес към централния защитник на Ланс Александър Радованович. Източниците твърдят, че сръбският бранител е приоритет №1 за лятната селекция на разградчани.

Lap.bg
17 снимки

Александър Радованович е юноша на Мачва Шабац, след което играе още в ОФК Белград, Спратак Суботица и Войводина Нови Сад. През 2018 година преминава в Ланс и играе с успех за тима в Лига 2.

След като първенствата във Франция бяха спрени заради пандемията от коронавируса и футболната федерация короняса ПСЖ за шампион, то Ланс също има поводи за радост, тъй като завърши втори в Лига 2 и си спечели промоция за елита през новия сезон. Това може да накара Александър Радованович да остане в тима и да играе на най-високото ниво на френския футбол.

Все пак Лудогорец ще се надява да вземе 26-годишния бранител, който през този сезон изигра 16 двубоя за Ланс, в които реализира две попадения.

В момента „орлите“ разполагат с четирима централни защитници в лицето на Козмин Моци, Драгош Григоре, Георги Терзиев и Рафаел Форстър, като и Антон Недялков може да играе в сърцето на отбраната.