Лудогорец приема Арда Кърджали в двубой от 30-ия кръг на efbet Лига - първа шестица. Лудогорец си гарантира титлата четири кръга преди края на шампионата, а вероятно Арда вече основно мисли за финала в турнира за Купата на България срещу ЦСКА на 19-ти май. Мачът е на "Хювефарма Арена" от 17:30 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

Наказан за двубоя с тима от Кърджали е Мавис Чибота, но Каули и Икоко са на линия след наказания. Момчетата на Валдас Дамбраускас със сигурност ще търсят успеха след поражението на "Българска армия" от ЦСКА с 1:4. Козмин Моци оповести, че ще прекрати кариерата си.

Заради контузии аут са Ману, Владислав Стоянов и Ихинио Марин. Вероятно треньорът ще даде почивка на част от титулярите и част от ключовите играчи ще бъдат пуснати в по-ранна почивка.

С повиквателни за националния отбор са Антон Недялков, Доминик Янков и Кирил Десподов.

Арда ще бъде без Иван Коконов в двубоя, но Емил Мартинов се връща след наказание. Тимът на Николай Киров няма допуснат гол в последните два мача. С повиквателни за националния отбор са Иван Караджов, Лъчезар Котев и Спас Делев.