Красимир Балъков ще получи предложение да продължи работата си в Локомотив Сф и през следващия сезон, пише „Мач Телеграф“. Сегашният договор на Балъков изтича след последния мач в първенството, който е днес срещу Пирин. 
 
Той пое отбора преди около месец и имаше пет мача, за да помогне на Локомотив София да оцелее. Бившият халф на националния отбор успя да го направи в четири срещи и си свърши перфектно работата. 
 
Сега шефовете на Локо обмислят последните детайли по договора, който да дадат на Балъков, като се очаква част от заплатата му да бъде поета от един от спонсорите на отбора. 
 
"Договорът му е до края на сезона. После ще видим. Ще седнем и ще разговаряме за бъдещето му. Така сме се разбрали. Балъков дойде да ни помогне в труден момент, защото изпаднахме в една криза, като загубихме доста мачове. Някои бяха задължителни за печелене. С Балъков имаме по-голяма сигурност“, каза преди време президентът на Локомотив - Иван Василев. 
 
Краси Балъков обаче има едно много важно условие, за да продължи работата си в „Надежда“ - публиката да спре бойкота. Както е известно агитката на Локо отказва да ходи на домакинските мачове, заради конфликт с охранителната фирма. След всеки мач Балъков призовава запалянковците да спрат бойкота да помогнат на своя отбор.