Локомотив София успя да картотекира последното си ново попълнение, след като във вторник "червено-черните" са уредили документите на 26-годишния атакуващ полузащитник Фелипе Райън в родната ни футболна централа. По този начин португалецът с бразилски корени ще е на разположение на старши треньора Стойчо Стоев още за гостуването на Крумовград в събота.

Последният отбор на плеймейкъра е Варзим от португалската втора дивизия. Той стана десетото ново попълнение в Локо София това лято, с което селекцията може да се счита за приключена.

startphoto.bg
68 снимки

Иначе, "червено-черните" започнаха вече подготовка за визитата на Крумовград в Коматево. Всичките в клуба се надяват Локо да се върне на победния път след двете поредни загуби от Хебър и Арда.

Във вторник спортно-техническото ръководство на столичните "железничари" договори контрола за паузата в шампионата, заради националния отбор. На 9 септември Локомотив София ще срещне дубъла на ЦСКА 1948. Датата обаче може и да бъде променена, като зависи от програмата за efbet Лига след паузата, която все още не е оповестена.