Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира поражението на тима с 1:2 от ЦСКА 1948 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Подробен анализ на поражението ще направим в понеделник. Не спечелихме точка, което не е ок, заслужавахме я. Има и други причини, от хора, които също участваха в мача и е редно да остават незабелязани, говоря за тримата ръководители на мача, просто добра работа, ръководеха както им изнася, имаше много спорни отсъждания, това не е нормално. Благодарение на такива хора, както и на други, затова състоянието на българския футбол е точно такова в каквото се намираме в момента. Така че не се чудете", коментира Пенев след двубоя.

"Доволен съм от отбора, допуснахме някои неточности, изравнихме, след което имаше някои аномалии които настъпиха. Загубихме с 2:1, като цяло съм доволен от отбора. Може би леко подценихме началоно на мача и можеше да ни отбележат. Правим много хубави неща, но и допускаме грешки, трябва да вкарваме голове. Ако не вкарваме голове обезсмисляме трудът, които полагаме през седмицата, както и тези, които ръководят срещите", каза още треньорът.