С преминаването на Бруно Акрапович в ЦСКА са се активизирали и доста от неговите контакти в средите на мениджърите, които са му предлагали футболисти през годините. По тази линия около кандидатите за ЦСКА се завърта познато име. 

Става дума за бившият национал на Нигерия - Стивън езе, който до преди година бе част от Локомотив Пловдив и имаше основна заслуга за спечелването на Купата на България през 2019 година, пише "Мач Телеграф".

Агентът на играча - д-р Ожоре Ока, поддържа контакт с Акрапович и лансира клиента си, който продължава да уважава специалиста. След неуспешен престой в казахстанския Тобол 26-годишният здравеняк подписа през септември с индийския Жамшедпур. Първенството в милиардната държава все още не е започнало, но за Езе очевидно няма да е проблем да прекрати отношенията си и да потърси по-сериозно предизвикателство. 

Интересното е, че той бе спряган усилено за ЦСКА преди година, но тогава мениджърът му пожела да го заведе в друга държава. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.