Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново направи шоу в типичния си стил. При пристигането си за пресконференцията българският специалист посочи вратата, която води към залата и с усмивка на лице показа, че тя е оправена. Припомняме, че при официалното си представяне начело на „червените“, той засегна темата, че вратата трябва да бъде поправена за следващата пресконференция, което се и случи.

"Как беше - обещано и изпълнено, нали така? Добре. Е, как, бе - Влади, бе! Той е сериозен. Заради него закъсняхме 3 минути. Обещано и изпълнено!", коментира Пенев с усмивка на лице, но след това се ядоса на един от фотографите.

"Мърдаш ми много! Застани някъде - ляво, дясно, напред, назад... Седни и прави снимки - колкото искаш! Иначе излиза като фотосесия, а това не е фотосесия. Нали така? Благодаря!", скара се той, а след това размаха пръст на журналист заради залата за брифинги.

"На мен залата ми изглежда перфектна. Ти имаш ли някакви проблеми? Харесва ли ти? Ако нещо не ти харесва, казвай. Ще се опитаме... Ако не... Ако съвпада с политиката на клуба - ок! Но, ако не съвпада, значи... Отворен съм на диалог. Не е проблем да споделите, ако нещо не ви харесва", допълни още в типичния си стил специалистът.