Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, бе на мнение, че отборът му е изиграл много добър мач, но проблемът е бил в головете, които неговите играчи не са могли да отбележат при поражението от ЦСКА с 1:2.

Той сподели още, че провокациите не са повлияли нито на него, нито на футболистите, а също така заяви, че се очакват и още нови попълнения в състава.   

LAP.bg
100 снимки

„Казах доста неща преди малко, няма смисъл да ги повтарям. Нищо не се объркало. Поздравявам момчетата за трети-четвърти път. Изиграхме много добър мач. Единственият проблем бе, че не вкарахме голове, нищо повече. Продължаваме в абсолютно същата линя. По този начин трябва да се трудим и да играем. Абсолютно спокойни със самочувствие и така“.

„Провокациите не са повлияли нито на мен, нито на футболистите. Мен ме интересува спортно-техническата част. Това, че се опитват да отклонят вниманието от … Това е“.

„Стойчо Младенов не е тема на разговор тук“.

Десислава Комарова
20 снимки

„Работим, има време. Когато стане факт, ще бъде обявено“, заяви Пенев относно евентуални нови попълнения.

„Това няма никакво значение. Всеки отбор ще спечели, ще губи и ще завършва наравно. Така че това не е проблем за нашия отбор. Има много, много мачове да се изиграят“, каза още Ел Голеадор.