Царско село и Славия затварят дебютния 25-и кръг от efbet Лига след прекъсването заради пандемията от коронавирус. Срещата започва в 20.30 ч. и ще бъде излъчвана в ефира на DIEMA SPORT, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно за вас на живо.
Двубоят ще бъде официален дебют за новия треньор на "царете" Любослав Пенев, който смени на поста Никола Спасов. Той вече води отбора в контролата с Локомотив Пловдив, загубена с 0:2. Мачът в комплекс "Царско село" ще бъде ръководен от рефера Никола Попов. 
 
В паузата Царско село привлече бившия вратар на Левски и Ботев Пловдив Михаил Иванов, който за последно игра в Швеция. Очаква се той да бъде резерва на Джони Пласид срещу Славия, след като от отбора си тръгна Мартин Димитров. В тима се завърна разтрогналият договора си с Нефтохимик Емануил Манев. 
 
Добрите новини за Славия са свързани със завръщането на Петър Патев в състава и възстановяването на Дарко Тасевски, който претърпя операция. 
Ще отсъства защитникът Емил Виячки, който е под карантина, след като даде положителен резултат за коронавирус. На проби при "белите" е Атанас Карачоров от Беласица.
 
През есента Славия надви Царско село с 1:0 на стадиона в "Овчу купел". Единственото попадение отбеляза Галин Иванов от дузпа в 33-ата минута.