Левски организира нова "Синя фиеста" преди мача с Хебър Пазарджик в неделя. Специален гост ще бъде нападателят Билал Бари, който ще раздава автографи. 

Ето какво написаха от клуба: 

"Левскари,
"Левски" се завръща на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за мача с "Хебър" и отново е време за "Синя фиеста". Започваме в 18,30 часа.
Любимецът на "сините" фенове - 1,2,3.... Билал Бари се завръща на "Герена" след претърпяно лечение и също ще се включи в „Синя фиеста“. Нападателят ще раздава автографи на всички желаещи от 19.30 до 20.30 часа!
Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.
Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят и на хубава музика, вкусна храна и освежаващи напитки.
На разположение в магазина в сектор "А" ще е отново урна, както бе и на реванша с "Айтрахт", в която можете да дарите средства в подкрепа на семействата на загиналите наши братя в катастрофа след първия двубой с "Айнтрахт".
Синя фиеста е за всички левскари!
Елате да загреем заедно за мача!"