Джонатан Линдсет, който бе избран за Играч на мача след двубоя между Ботев Пловдив и ЦСКА, след като отбеляза първото попадение за своя отбор при победата на "червените" с 2:1. Самият футболист остана много доволен от успеха, като поздрави своите съотборници.

"През първото полувреме играта беше равна, можехме трябваше да получим дузпа срещу Тобиас Хайнц, но вкарахме за 1:0, а това бе достатъчно. През втората част за тях бе по-добър мачът, имахме контрол, пък и вкарахме втори гол. Беше нервно след техния гол", започна той.

"Мисля, че с новия треньор системата ми пасва и той се справя добре с отбора, като се надявам да вкарвам повече голове за тима. Винаги е хубаво, когато атакуващи футболисти са замесени в попадения. Това бе чудесна асистенция и изграждаме самочувствие", продължи Линдсет.

"Имаме страхотни футболисти. Колкото повече играем заедно, толкова по-добре ще се чувстваме заедно. Когато Нестор дойде каза, че следващите три седмици ще са много тежки. Сега виждаме как цветята порастват. Трябва да починем, но и да тренираме, трябва да продължим да го правим", завърши футболистът на ЦСКА.