Старши треньорът на Левски – Станислав Генчев, вече се оглежда за възможни нови попълнения за укрепване на средата на терена. Смята се, че той и щабът му обмислят привличането на нов плеймейкър , тъй като тимът изпитва нужда от такъв играч.

В последните три мача представянето на отбора не е на ниво, като тимът създаде малко голови положения и е отбелязал само един гол. В Левски разполагат с играчи като Джавад Ел Джемили и Аасими Фадига, които обаче показват непостоянство в своите изяви, като варират между отлични мачове и такива, в които остават незабелязани. Преди време се появиха слухове за евентуален трансфер на Ел Джемили, но такъв не се осъществи, въпреки интереса от турски отбори.

startphoto.bg
73 снимки

Генчев търси качество, а не просто поредното ново попълнение и внимателно разглежда всеки кандидат. Ако подходящ играч не бъде намерен сега, като „сините“ могат да привличат единствено свободни агенти, клубът вероятно ще реализира такъв трансфер през зимата. Левски също така планира да привлече и нов вратар по време на международната пауза, като се обмислят опции от чужбина.

През този трансферен прозорец Левски изпрати двама полузащитници под наем – Антоан Стоянов в Ботев Враца и Асен Чандъров в Септември София. Патрик Мислович също се очакваше да бъде отдаден под наем, но засега остава в отбора.

подкрепя българския спорт