Носителят на SESAME Купа на България Левски ще изиграе първата си лятна контрола днес. "Сините" посрещат новака в efbet Лига Септември София на „Герена“ от 11:30 часа, а двубоят ще бъде излъчван в ефира на DIEMA SPORT 2. На Gong.bg пък ще може да проследите срещата минута по минута.

Очаква се шанс за изява да получат много от юношите, които тренират с представителния отбор, както и трите нови попълнения – Роналдо, Анте Блажевич и Ивелин Попов.

Бранителят Сонко Сундберг и халфът Антоан Стоянов най-вероятно ще получат почивка, след като не взеха участие в последната тренировка на тима.

Антон Узунов
31 снимки

Този мач ще е добра възможност и за Септември да се ориентира къде се намира в подготовката си за новия сезон и доколко тимът е готов за предизвикателството да играе в елита. Септемврийци вече изиграха две контроли – в първата победиха благоевградския Пирин с 3:1, а във втората постигнаха нов успех, с 1:0 над Струмска слава Радомир.

Входът за мача ще е свободен, като ще бъдат отворен само сектор А на "Герена".

Привържениците обаче ще могат да закупят колекционерски билети за мача, които са част от кампанията за финансово подпомагане на „синия“ клуб.