Ръководството на Левски се събра вчера, за да бистри зимната селекция на клуба. „Мач Телеграф“ научи, че представителите на Надзорния съвет и Управителния съвет са имали дълга среща, а една от основните обсъждани точки по време на заседанието е била именно политиката на „сините“ по време на паузата. Обсъждани са били евентуални покупки и продажби на играчи.

От „Герена“ разкриха, че зимната селекция на Левски ще бъде доста по-мащабна от лятната. Припомняме, че „сините“ привлякоха двама футболисти в началото на настоящия сезон – бразилеца Дарлан и французина Асими Фадига, които дойдоха в последния момент. Те бяха взети по настояване на старши треньора Николай Костов, който имаше много малко време за селекция, защото пое тима малко преди старта на сезона.

startphoto.bg
70 снимки

Именно затова сега на „Герена“ искат плановете около покупките и продажбите да са ясни от по-рано, което от своя страна да помогне за качеството на селекцията.

Очаква се Левски да привлече поне четирима нови футболисти по време на пауцата, което е двойно над бройката през лятото. Тази цифра може да набъбне, ако клубът се раздели с някой от основните си играчи.