14 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на месец октомври, информира официалният сайт на "сините".

Капитанът Николай Михайлов и полузащитникът Борислав Цонев са извикани в състава на представителния тим на България за предстоящия полуфинален плейоф срещу Унгария в София (8 октомври), както и двубоите срещу Финландия в Хелзинки (11 октомври) и Уелс в София (14 октомври) от турнира Лига на нациите.

Антон Узунов
96 снимки

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитниците Алекс Петков и Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации с Латвия на октомври в София и с Полша на 13 октомври в Гдиня.

Нападателите Мартин Петков и Марин Петков получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Турция със селекцията на домакините от 5 до 14 октомври.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Архангелов, Никола Църовски и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Сливен с Румъния от 5 до 11 октомври.

ПФК Левски" пожелава успех на всички свои футболисти с националния екип България.