Полузащитникът на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението на Левски.

Това е поредният играч от българското първенство, който се завъртя в информационния поток за зимната селекция на сините. Офанзивният футболист може да играе като ляво крило, а също така и зад нападателя, пише „Тема Спорт”.

Столичният гранд търси нови играчи в предни позиции, които да засилят конкуренцията, твърди Топспорт. На практика двамата външни полузащитници Паулиньо и Станислав Иванов са без реална алтернатива.

Привлеченият от Хекен Насиру Мохамед към този момент не може да оправдае платените за него 300 хиляди евро и почти не попада в сметките на Петър Хубчев, който онзи ден срещу Витоша Бистрица го пусна малко да се стопли в края на мача.

 26-годишният Родриго Енрике прави отличен сезон до този момент. Той е изиграл 16 мача, в които е вкарал 4 гола и е направил 5 асистенции. Бразилецът бе привлечен от Черно море в началото на годината от португалския Униао Мадейра. Илиев игра на остров Мадейра в Национал и има контакти там.

 Офанзивният футболист е една от опциите пред Левски за усилване на нападателната мощ. Петър Хубчев държи да има дълбочина в състава, поради което се очаква сините да са активни на януарския трансферен пазар.

На този пост бяха пробвани Нашименто и Мазурек, както и Алар и Станислав Иванов. Явно обаче треньорският щаб на сините има намерение да вземе гледан и проверен футболист, който да замести Давиде Мариани. На практика, след като Левски продаде швейцареца, няма класен офанзивен халф.