Отборите на Левски и Монтана излизат един срещу друг в мач от 17-ия кръг на родната efbet Лига. Двубоят стартира в 17:00 часа и ще можете да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.

През зимата Левски привлече пет нови попълнения, като всички те са чужденци. „Сините“ се подсилиха със Звонимир Микулич, Начо Монсалве, Ребин Сулака, Файсал Рерас и Драган Михайлович.

Тимът обаче се раздели със Станислав Иванов и Паулиньо, които бяа продадени. Едно от новите попълнения – Драган Михалевич все още не е пристигнал на „Герена“.

Старши треньорът на тима Славиша Стоянович не остана доволен от представянето на своите футболисти в последната контрола на отбора, спечелена с 1:0 над Спортист Своге.

Виртуалните билети отново са в продажба, докато отоплението на стадиона е в ход за неделя.

В тима на Монтана се подсилиха сериозно в защита, като привлякоха Кирев, Предев, Терзиев и Орачев. Сериозен интерес обаче има към нападателя Билал Бари, именно от страна на Левски.   

Наставникът на монтанци Атанас Атанасов сподели, че тимът е готов за гостуването на „Герена“.  Тимът е само на точка зад Левски