Нова колекция от уникални фенски артикули на Левски бе представена на пресконференция днес. Слоганът на колекцията е „Никой, освен нас самите“. Пред медиите застанаха маркетинг мениджърът на Palms Bet Десислава Захариева и представителят на Левски Пламен Петров.
„Идеята на тази колекция, по която работихме доста време,  е да помогнем по още един начин на клуба. Всеки произведен артикул с марка „Левски“ ще носи на клуба определен дивидент, но не мога да разкрия финансовите параметри по договора. Идеята е да помогнем по още един начин на клуба. Погрижили сме се специално за дамите със стилни шалове. Желанието на нашата компания е да продължи партньорството с Левски и след края на досегашния договор", обясни Десислава Захариева. 
 
"Продуктите са изключително качествени и може да ги видите в нашия фенмагазин. Колегите от Palms Bet останаха с нас в най-трудния момент", заяви Пламен Петров.
 
Стана ясно още, че на 15 юни стартира абонаментната кампания за новия сезон. Предвидени са бонуси за всеки пълнолетен гражданин, а за децата ще има специални изненади.