Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от основните си футболисти. Върху офертите на "сините" вече умуват Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов, който в момента е контузен. Очаква се до края на месеца въпросните играчи да удължат договорите си с клуба, съобщава вестник "Меридиан Мач".

Миланов и Костов са обвързани само до края на сезона, докато ганайският халф има контракт до лятото на 2021 г. В същото време обаче други трима основни футболисти все още не са получили предложения за нови контракти, а двама от тях са в графата "твърди титуляри".

Става дума за халфа Мартин Райнов и за вратаря Милан Миятович. Последният има опция в договора си за автоматичното му удължаване с още 12 месеца, така че той не е чак толкова належащ за преговори. Освен това дуо, има и други с "висящи" контракти. 

Такъв е португалският халф Филипе Нашименто, който също все още не е получил предложение от ръководството. Засега това не е ясно дали ще стане, макар напоследък той да играе все по-често със синята фланелка. 

Все още не са водени разговори и с юношите на клуба Ивайло Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров, които имат договори с Левски до лятото. Последните двама за момента са преотстъпени на елитния Витоша Бистрица.